foto van Raymond Sparreboom Den Haag

Over Raymond Sparreboom

en TwelveFinance

Hoi, ik ben Raymond Sparreboom — oprichter en eigenaar van Twelve Finance. Ik ben dit administratiekantoor begonnen omdat ik dolgelukkig word van cijfers, analyseren en organiseren.
En dat beperkt zich niet enkel tot mijn werk: mijn kleding sorteer ik op kleur, mijn oude cd-collectie ligt op volgorde van artiest en mijn sleutels liggen altijd en zonder uitzondering op dezelfde plek in huis.

Orde scheppen in de chaos
Ik word wel eens voor autist uitgemaakt, onder andere door mijn vrouw. Onzin vind ik dat, ik ben gewoon een stuk meer geordend dan de gemiddelde mens. Ik krijg nou eenmaal een kick van orde scheppen in de chaos, het geeft me energie.
Waar ik ook energie van krijg is wielrennen. Ik ben niet bepaald Tour de France-materiaal, maar mijn levensmotto is ook van toepassing als ik op de fiets zit: je stopt niet wanneer je moe bent, je stopt wanneer je klaar bent.

Veel contactmomenten
Ik hoor geregeld van ondernemers dat ze het zat zijn om maar één keer per jaar een gesprek te hebben met hun boekhouder. En vaak gaat het tijdens dat gesprek niet eens over hun financiële mogelijkheden. 
Dat kan anders. Dat moet anders, als je het mij vraagt. Ik geloof in veel contactmomenten. Contactmomenten waarin jouw financiële mogelijkheden en het succes van je bedrijf altijd centraal staan.
Tijdens deze regelmatige en korte updates bespreken we je financiële situatie en de ontwikkelingen van je bedrijf. Door meer inzicht te krijgen in je doelen, je uitdagingen en de persoon achter de ondernemer, ben ik veel meer in staat om je gericht te helpen.

Vrijblijvend gesprek
Als het op cijfers aankomt, laat ik niks aan het toeval over. Net zoals het ook geen toeval is dat het telefoonnummer van Twelve Finance op een 12 eindigt.

Benieuwd naar de overige cijfers van dit telefoonnummer of stuur je liever een mailtje? Ik kom graag met je in contact.