Volledige boekhouding

Volledige administratie

Een administratie die klopt als een bus is voor elk bedrijf van essentieel belang. Niet alleen voor als de fiscus op een dag voor je deur staat, maar ook om juiste keuzes te kunnen maken en te weten waar je staat.

Er zijn echter maar weinig mensen die plezier beleven aan dit complexe, tijdrovende maar o-zo-belangrijke onderdeel van ondernemen. Bij Twelve Finance worden we wél gelukkig van werken met cijfers — en we zijn er ook nog eens hartstikke goed in!

Pakketten
Twelve Finance kan complete pakketten tegen vaste prijzen bieden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Elk pakket bevat het volgende:
● Verwerken van overeengekomen aantal financiële feiten (zie kopje hieronder).
● Btw-aangifte (driemaandelijks) en aangifte inkomstenbelasting (jaarlijks).
● Adviesgesprek online of op locatie (minimaal driemaandelijks).
● 100% digitale boekhouding.

Financiële feiten
Kies een van de drie pakketten op basis van je aantal financiële feiten per maand. Een ‘financieel feit’ is het verwerken van één verkoopfactuur of één inkoopfactuur of één banktransactie, en omvat het volgende:
● Bon scannen of gescand ontvangen.
● Bon boeken.
● Boeking controleren.
● Controleren van de transactie.
● Transactie afletteren.
● De bon archiveren. 

Boekhoudpakketten

ZZP-pakket
Hét pakket voor de startende zzp’er met hooguit een handjevol financiële feiten per maand. Twelve Finance neemt je boekhouding en aangiften volledig uit handen.

ZZPlus-pakket
Voor de zzp’er die aardig aan de weg timmert. Stuur je zo’n tien facturen per maand naar opdrachtgevers? Dan is het ZZPlus-pakket voor jou!

MKB-pakket
Heb je veel inkoop- en verkoopfacturen en heb je maandelijks te maken met minimaal vijftien financiële feiten? Dan is dit de beste keuze! Ook perfect voor als je een auto op naam van de zaak hebt of grote aankopen doet die je gespreid over meerdere jaren moet afschrijven.

Jaarrekening

Ondanks dat niet alle bedrijven verplicht zijn om een jaarrekening op te stellen, heeft vrijwel elke ondernemer er baat bij. Want om het maximale uit je bedrijf te kunnen halen, moet je tot in detail weten hoe je er financieel voorstaat.
 
De jaarrekening die Twelve Finance voor je opstelt, geeft direct inzicht in de kosten-batenverhouding van je onderneming en brengt je financiële plaatje duidelijk in kaart. Bovendien biedt dit de uitgelezen mogelijkheid om samen te kijken naar de volgende stap van je bedrijf.

Overige zaken

Twelve Finance is jouw boekhouder in Den Haag en is van alle financiële markten thuis en kan nog veel meer voor je uit handen nemen:
● Verzorgen van je salarisadministratie. 
● Debiteuren- en crediteurenbeheer.
● Contractbeheer (facturatie).
● Inschrijving, uitschrijving of wijzigingen bij de KvK.
● Aanvragen van een btw- of loonbelastingnummer.

Digitaal boekhouden

Snel, efficiënt en volledig in de cloud. Met onze geavanceerde en goed beveiligde boekhoudsoftware is gehannes met losse bonnetjes, bankafschriften en facturen voorgoed verleden tijd. 

Dankzij de software en de gebruiksvriendelijke app zijn jouw financiële transacties altijd binnen handbereik. Ook ideaal voor als je een lening of hypotheek wilt aanvragen of (potentiële) investeerders wilt informeren.

Wil je kosteloos een offerte op maat ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan!